وزیر بلژیکی:مسلمانان ازحملات بروکسل خوشحال شدند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۶۹۴۰ سایت-خوان

ادعای عجیب وزیر کشور بلژیک مبنی بر شادمانی مسلمانان این کشور پس از حملات تروریستی بروکسل، با انتقادها و واکنشهای شدیدی همراه شد. به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، تعدادی از نمایندگان پارلمان بلژیک از یان یامبون وزیر کشور خواسته اند که با ارائه دلیل و مدرک، ادعای خود را ثابت کند. یکی از مراکز اسلامی بلژیک نیز از وزیر کشور به دادگاهی در این کشور شکایت کرده است. کاتیا گابریل، یکی از نمایندگان مخالف پارلمان بلژیک، نیز با انتقاد از وزیر کشور اظهار داشت: هیچ یک از اعضای دولت حق بیان چنین اظهارات کلی، و توهین کردن به مسلمانان بلژیک را ندارد.

ادعای عجیب وزیر کشور بلژیک مبنی بر شادمانی مسلمانان این کشور پس از حملات تروریستی بروکسل، با انتقادها و واکنشهای شدیدی همراه شد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، تعدادی از نمایندگان پارلمان بلژیک از یان یامبون وزیر کشور خواسته اند که با ارائه دلیل و مدرک، ادعای خود را ثابت کند.

یکی از مراکز اسلامی بلژیک نیز از وزیر کشور به دادگاهی در این کشور شکایت کرده است.

کاتیا گابریل، یکی از نمایندگان مخالف پارلمان بلژیک، نیز با انتقاد از وزیر کشور اظهار داشت: هیچ یک از اعضای دولت حق بیان چنین اظهارات کلی، و توهین کردن به مسلمانان بلژیک را ندارد.

وزیر کشور بلژیک در واکنش به انتقادات شدید از خودش مدعی شد: مردم از چند روز پیش روی کلمه " بخش عظیمی از جامعه مسلمانان (بلژیک) " تمرکز کرده اند و درباره تعداد این بخش عظیم و گزارش های پلیس درباره حملات بروکسل صحبت می کنند . من هیچ یک از گزارش های پلیس را در دست ندارم. گزارش هایی که درباره این حملات منتشر شد زیاد نبوده است.

وزیر کشور بلژیک در ادامه ادعاهایش افزود: همگان می دانند که این قضیه ( ادعای شادی مسلمانان بلژیک پس از حملات بروکسل) اتفاق افتاده است و آیا ما نیاز به گزارش های رسمی پلیس برای اثبات واقعیت ها داریم؟

یامبون اعلام کرد: نیروهای پلیس فرانسه پس از بازداشت " صلاح عبدالسلام " به اتهام دست داشتن در حملات پاریس با سنگ و کوکتل مولوتف مورد حمله قرار گرفتند و این اتفاق ۴ روز پیش از حملات بروکسل روی داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن