لاوروف به معارضان سوریه هشدار داد
«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه که در ارمنستان به سر میبرد، در کنفرانس خبری مشترک با «ادوارد نعلبندیان» همتای ارمنی خود، شرکت کرد. به گزارش خبرگزاری فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با هدف حل مناقشه قرهباغ شب گذشته (پنج شنبه) وارد «ایروان» پایتخت ارمنستان شد. به گزارش شبکه اسکای نیوز، لاوروف به خبرنگاران گفت: تصمیم هیأت مذاکره کننده معارضان سوریه برای ترک میز مذاکرات، به زیان هیچ کسی جز خودشان نیست. وی افزود: «ما به دنبال آن دسته از سوریهایی که نمیخواهند به توافق برسند، نخواهیم دوید.
«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه که در ارمنستان به سر میبرد، در کنفرانس خبری مشترک با «ادوارد نعلبندیان» همتای ارمنی خود، شرکت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با هدف حل مناقشه قرهباغ شب گذشته (پنج شنبه) وارد «ایروان» پایتخت ارمنستان شد.
به گزارش شبکه اسکای نیوز، لاوروف به خبرنگاران گفت: تصمیم هیأت مذاکره کننده معارضان سوریه برای ترک میز مذاکرات، به زیان هیچ کسی جز خودشان نیست.
وی افزود: «ما به دنبال آن دسته از سوریهایی که نمیخواهند به توافق برسند، نخواهیم دوید.»
وزیر خارجه روسیه به بحران موجود میان ارمنستان و آذربایجان بر سر منطقه قرهباغ هم پرداخت و با انتقاد از دخالتهای دولت ترکیه در این مسئله، آنکارا را به در سر داشتن راهکار نظامی برای حل این بحران متهم کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.