لومیا ۶۵۰ مایکروسافت ۴۵۰ هزار تومان شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۶۵۹۶ سایت-خوان

به گزارش خبرآنلاین، کری-یر آمریکایی به نام کریکت به‌صورت ویژه گوشی ویندوز دهی مایکروسافت را حدود ۷۰ دلار ارزان‌تر از سایر فروشگاه‌ها از روز ششم ماه می به فروش می‌رساند. تغییر قیمتی توسط کریکت مقدمه‌ای بر ارزان شدن گوشی ویندوز دهی مایکروسافت است که پس از عدم موفقیت در فروش لومیا ۹۵۰ و ۹۵۰ ایکس ال،ممکن است مانع از دچار شدن به سرنوشتی مشابه شود. گوشی ۶۵۰ پس از موفقیت در عرضه مدل ۶۴۰ ساخته‌شده و گوشی ۵ اینچی است که دو دوربین ۸ و ۵ مگاپیکسلی دارد و تراشه اسنپ دراگون ۲۱۲ با معماری ۴ هسته‌ای و با سرعت ۱.

به گزارش خبرآنلاین، کری-یر آمریکایی به نام کریکت به‌صورت ویژه گوشی ویندوز دهی مایکروسافت را حدود 70 دلار ارزان‌تر از سایر فروشگاه‌ها از روز ششم ماه می به فروش می‌رساند.

تغییر قیمتی توسط کریکت مقدمه‌ای بر ارزان شدن گوشی ویندوز دهی مایکروسافت است که پس از عدم موفقیت در فروش لومیا ۹۵۰ و ۹۵۰ ایکس ال،ممکن است مانع از دچار شدن به سرنوشتی مشابه شود.

گوشی ۶۵۰ پس از موفقیت در عرضه مدل ۶۴۰ ساخته‌شده و گوشی ۵ اینچی است که دو دوربین ۸ و ۵ مگاپیکسلی دارد و تراشه اسنپ دراگون ۲۱۲ با معماری ۴ هسته‌ای و با سرعت ۱.۳ گیگاهرتز در کنار ۱ گیگ رم (حافظه موقت) و ۱۶ گیگ حافظه داخلی و باتری ۲۰۰۰ میلی‌آمپری دارد و تنها گوشی ارزان‌قیمت ویندوز دهی محسوب می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن