روسف به سازمان ملل مراجعه می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۶۵۶۸ سایت-خوان

معاونان دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل اعلام کرده‌اند که وی قصد دارد روز جمعه در مراسمی در سازمان ملل شرکت و مخالفت خود را با اقدام غیرقانونی استیضاح‌اش اعلام کند. به گزارش (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، چنانچه قانونگذاران سنای برزیل در جلسه ۱۷ مه (۲۸ اردیبهشت) با استیضاح دیلما روسف موافقت کنند، معاون وی تا پایان ۱۸۰ روز طول دادگاه، به عنوان رئیس‌جمهوری موقت فعالیت می‌کند. مجلس سفلی در کنگره برزیل یکشنبه به آغاز استیضاح دیلما روسف، رئیس‌جمهوری برزیل رای مثبت داد و بدین ترتیب پرونده وی به سنای کنگره می‌رود تا آنها درباره دادگاهی شدن رئیس‌جمهور تصمیم بگیرند.

معاونان دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل اعلام کرده‌اند که وی قصد دارد روز جمعه در مراسمی در سازمان ملل شرکت و مخالفت خود را با اقدام غیرقانونی استیضاح‌اش اعلام کند.

به گزارش (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، چنانچه قانونگذاران سنای برزیل در جلسه ۱۷ مه (۲۸ اردیبهشت) با استیضاح دیلما روسف موافقت کنند، معاون وی تا پایان ۱۸۰ روز طول دادگاه، به عنوان رئیس‌جمهوری موقت فعالیت می‌کند.

مجلس سفلی در کنگره برزیل یکشنبه به آغاز استیضاح دیلما روسف، رئیس‌جمهوری برزیل رای مثبت داد و بدین ترتیب پرونده وی به سنای کنگره می‌رود تا آنها درباره دادگاهی شدن رئیس‌جمهور تصمیم بگیرند.

استیضاح روسف می‌تواند طی هفته‌های آتی منجر به برکناری وی شود. روسف این اقدام را کودتای بدون سلاح خوانده است.

ادواردو براگ، وزیر انرژی برزیل گفته که در پی دستورات حزب پی‌ام‌دی‌بی از کابینه روسف کنار خواهد رفت. این حزب ماه گذشته به ائتلاف خود با روسف پایان داد.

۹ وزیر از میان ۳۱ وزیر کابینه روسف تاکنون استعفا داده‌اند که از جمله آنها وزرای گردشگری و ورزش هستند.

به گفته معاونان روسف،‌ میشل تمر معاون روسف در صورت برکناری وی رئیس‌جمهور خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن