درخواست دوحه از اروپا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۵۸۶۱ سایت-خوان

«علی بن جاسم آل ثانی» رئیس هیات قطر در اتحادیه اروپا از این نهاد درخواست کرد تمام تلاش خود برای آزادی چند قطری ربوده شده در عراق را انجام دهد. به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس گزارش خبرگزاری قطر «قنا»، بن جاسم از گروه‌های اروپایی درخواست کرد با مداخله فوری نزد حکومت عراق، به روند آزادی این ربوده‌شدگان سرعت دهد. در آذرماه سال گذشته (۱۳۹۴) ۲۶ صیاد پرنده اهل قطر را در صحرای نجف واقع در نزدیکی استان الانبار ربودند. ۹ نفر از مجموع این ۲۶ تن روز بعد، آزاد شدند اما سرنوشت بقیه نامعلوم است.

«علی بن جاسم آل ثانی» رئیس هیات قطر در اتحادیه اروپا از این نهاد درخواست کرد تمام تلاش خود برای آزادی چند قطری ربوده شده در عراق را انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس گزارش خبرگزاری قطر «قنا»، بن جاسم از گروه‌های اروپایی درخواست کرد با مداخله فوری نزد حکومت عراق، به روند آزادی این ربوده‌شدگان سرعت دهد.

در آذرماه سال گذشته (۱۳۹۴) ۲۶ صیاد پرنده اهل قطر را در صحرای نجف واقع در نزدیکی استان الانبار ربودند. ۹ نفر از مجموع این ۲۶ تن روز بعد، آزاد شدند اما سرنوشت بقیه نامعلوم است.

وزارت خارجه قطر مدعی شد که قطری‎های ربوده شده با مجوز وازرت کشور عراق برای شکار عازم منطقه‌ «وسایه» در صحرای سماوه شده بودند که توسط عناصر ناشناس ربوده شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن