اشتغال ۹۱هزارو۸۶۹نفری معادن درسال۹۳

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۵۷۲۰ سایت-خوان

بررسی‌های اقتصادنیوز از آمارهای جدید معادن در حال بهره‌برداری کشور در سال ۹۳ نشان می‌دهد تعداد پنج هزار و ۳۵۵ معدن در حال بهره‌برداری در کشور وجود داشته است که از این تعداد، معادن شن و ماسه، سنگ تزئینی و سنگ لاشه به ترتیب با ۱۳۴۳، ۸۰۸ و ۸۰۸ معدن بیشترین تعداد را دارا بوده‌اند. بر اساس این گزارش توزیع استانی معادن نشان می‌دهد که استان‌های خراسان رضوی، کرمان و اصفهان به ترتیب با ۵۲۸، ۴۳۸ و ۳۹۰ معدن بیشترین تعداد معادن در حال بهره‌برداری را داشته‌اند. این در حالی است که ارزش کل تولیدات معادن در حال بهره‌برداری کشور نیز در سال ۹۳ بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است و در بین فعالیت‌های مختلف، معادن سنگ‌آهن، سنگ مس و سنگ تزئینی به ترتیب با هشت هزار میلیارد تومان، دو هزار میلیارد تومان و ۸۰۰ میلیارد تومان بالاترین ارزش تولیدات سالانه را داشته‌اند.

بررسی‌های اقتصادنیوز از آمارهای جدید معادن در حال بهره‌برداری کشور در سال ۹۳ نشان می‌دهد تعداد پنج هزار و ۳۵۵ معدن در حال بهره‌برداری در کشور وجود داشته است که از این تعداد، معادن شن و ماسه، سنگ تزئینی و سنگ لاشه به ترتیب با ۱۳۴۳، ۸۰۸ و ۸۰۸ معدن بیشترین تعداد را دارا بوده‌اند.

بر اساس این گزارش توزیع استانی معادن نشان می‌دهد که استان‌های خراسان رضوی، کرمان و اصفهان به ترتیب با ۵۲۸، ۴۳۸ و ۳۹۰ معدن بیشترین تعداد معادن در حال بهره‌برداری را داشته‌اند.

این در حالی است که ارزش کل تولیدات معادن در حال بهره‌برداری کشور نیز در سال ۹۳ بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است و در بین فعالیت‌های مختلف، معادن سنگ‌آهن، سنگ مس و سنگ تزئینی به ترتیب با هشت هزار میلیارد تومان، دو هزار میلیارد تومان و ۸۰۰ میلیارد تومان بالاترین ارزش تولیدات سالانه را داشته‌اند.

در بین استان‌ها، کرمان، یزد و خراسان رضوی به ترتیب با پنج هزار میلیارد تومان، چهار هزار میلیارد تومان و ۸۰۰ میلیارد تومان بالاترین ارزش تولیدات سالانه را به خود اختصاص داده‌اند.

این در حالی است که نتایج به دست آمده از آمارگیری شاغلان معادن نشان می‌‌دهد که در مجموع ۹۱ هزار و ۸۶۹ نفر در سال ۹۳ در معادن در حال بهره‌برداری کشور به کار اشتغال داشته‌اند که از این تعداد ۲۱ هزار و ۳۷۲ نفر کارگران ساده، ۲۶ هزار و ۴۱۳ نفر کارگران ماهر، چهار هزار و ۴۰۸ نفر تکنسین‌ها، پنج هزار و ۴۵۸ نفر مهندسان، ۱۵ هزار و ۲۲۰ نفر شاغلان امور حمل و نقل و بالاخره ۱۸ هزار و ۹۹۸ نفر شاغلان امور اداری و مالی بوده‌اند.

در بین فعالیت‌های مختلف، معادن سنگ‌آهن تزئینی و شن و ماسه به ترتیب با ۱۸ هزار و ۴۱۲، ۱۱ هزار و ۸۵۱ نفر و ۱۱ هزار و ۲۵۵ نفر بیشترین تعداد شاغلان را دارا بوده‌اند.

از سویی بررسی‌ها نشان می‌دهد که در بین استان‌ها، استان کرمان، یزد و اصفهان به ترتیب با ۱۹ هزار و ۱۰۷ نفر، ۱۱ هزار و ۷۶۰ نفر و شش هزار و ۱۶۶ نفر بیشترین تعداد شاغلان را داشته‌اند. ‌

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن