آخرین اخبار از خسارت‌ سیل در همدان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۵۷۰۹ سایت-خوان

"علیمردان طالبی" در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام کرد: پیش از آغاز و فعالیت سامانه بارشی در استان، اطلاعیه و هشدار آن را به فرمانداری، شهرداری و دستگاه‌های اجرایی استان اعلام کردیم و جلسات مربوط به آن نیز تشکیل شد. وی افزود: حجم و میزان بارش‌های بی‌سابقه در چند دهه اخیر موجب ایجاد خسارت‌های میلیاردی به برخی شهرستان‌های استان شد. طالبی تصریح کرد: در پی وقوع سیل و آبگرفتگی خسارت‌های وارده در بخش راه و معابر، تاسیسات راه و پل‌ها برابر با چهار میلیارد و ۱۳۷ میلیون تومان بوده است.

"علیمردان طالبی" در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام کرد: پیش از آغاز و فعالیت سامانه بارشی در استان، اطلاعیه و هشدار آن را به فرمانداری، شهرداری و دستگاه‌های اجرایی استان اعلام کردیم و جلسات مربوط به آن نیز تشکیل شد.

وی افزود: حجم و میزان بارش‌های بی‌سابقه در چند دهه اخیر موجب ایجاد خسارت‌های میلیاردی به برخی شهرستان‌های استان شد.

طالبی تصریح کرد: در پی وقوع سیل و آبگرفتگی خسارت‌های وارده در بخش راه و معابر، تاسیسات راه و پل‌ها برابر با چهار میلیارد و ۱۳۷ میلیون تومان بوده است.

وی در ادامه اعلام کرد: خسارت‌های وارده بر ساختمان‌های دولتی شهرستان‌های استان ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیارد تومان گزارش شده هم‌چنین در بخش برق استان ۸۰۰ میلیون تومان خسارت وارد شده است.

وی با بیان این‌که بر شبکه‌های آب و فاضلاب استان خسارتی معادل هشت میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان وارد آمده، تصریح کرد: وقوع سیل در استان در بخش کشاورزی، زراعت، باغ، دام، شیلات و بخش تاسیسات کشاورزی خساراتی معادل ۴۳ میلیارد و ۳۴۴ میلیون تومان برجای گذاشته است.

طالبی در ادامه عنوان کرد: بخش تجهیزات شهری و روستایی استان نظیر فضای سبز و ... دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان خسارت دیده است.

مدیرکل بحران استانداری در بخش دیگری به خسارت‌های وارد شده بر مسکن شهری و روستایی استان اشاره کرد و افزود: تعداد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده شهری و روستایی که بیش از ۵۰ درصد خسارت دیده‌اند، ۱۱۴ واحد است که مبلغ خسارت آن باید توسط دولت تعیین شود.

وی ادامه داد: تعداد واحدهای مسکونی شهری و روستایی خسارت‌دیده بر اثر سیل و آبگرفتگی در سطح استان که نیاز به تعمیر دارند، ۱۰۳۳ مورد است.

طالبی گفت: تعداد فوت‌شدگان بر اثر سیل و آبگرفتگی دو نفر بوده است که یکی از آن مربوط به ریزش آوار در ملایر بوده و دیگری مربوط به کودکی است که در روستای سولان به کام آب فرورفته است.

وی بیشترین خسارت‌های ناشی از بارش‌ها و سیل را مربوط به شهرستان‌های ملایر و نهاوند دانست و افزود: میزان خسارت به بخش آب و فاضلاب نهاوند سه میلیارد تومان است.

طالبی در ادامه گفت: در همدان نیز ۶۰ واحد مسکونی بر اثر سیل خسارت دیده و نیاز به تعمیر دارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن