کربی: اس-۳۰۰ می‌تواند به تحریم ایران بیانجامد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۵۶۴۶ سایت-خوان

جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره به نمایش درآمدن بخش‌هایی از سامانه اس-۳۰۰ در یک رژه نظامی در ایران (مراسم روز ارتش) گفت: ما مطمئنا از گزارش‌های (منتشره درباره) انتقال (این سامانه) آگاه هستیم. و همانگونه که می‌دانید از گذشته اعتراض خود را نسبت به هرگونه فروش سامانه اس-۳۰۰ به ایران اعلام کرده‌ایم. ما این کار از چند سال گذشته تاکنون انجام داده‌ایم. جان کری، وزیر خارجه آمریکا این موضوع را به شخصه و به طور مکرر طی دیدارهایش با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه مطرح کرده است.

جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره به نمایش درآمدن بخش‌هایی از سامانه اس-۳۰۰ در یک رژه نظامی در ایران (مراسم روز ارتش) گفت: ما مطمئنا از گزارش‌های (منتشره درباره) انتقال (این سامانه) آگاه هستیم. و همانگونه که می‌دانید از گذشته اعتراض خود را نسبت به هرگونه فروش سامانه اس-۳۰۰ به ایران اعلام کرده‌ایم. ما این کار از چند سال گذشته تاکنون انجام داده‌ایم. جان کری، وزیر خارجه آمریکا این موضوع را به شخصه و به طور مکرر طی دیدارهایش با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه مطرح کرده است. ما از مدت‌ها پیش اعتراض خود را به فروش چنین امکانات دفاعی پیچیده‌ای به ایران اعلام کرده‌ایم و این موضوع را از نزدیک زیر نظر خواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی در ادامف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا موضوع سامانه اس-۳۰۰ می‌تواند به تحریم ایران بیانجامد، عنوان کرد که ممکن است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن