رضایتمندی مالیاتی امسال افزایش مییابد
سیدکامل تقوی نژاد در دیدار سر زده از اداره کل امور مالیاتی غرب تهران، افزود: قصد اصلی ما اجرای اهداف سازمانی است. این امر در سایه خوشنامی سازمان و رفتار احترام آمیز نسبت به مودیان و مردم به دست می آید. به گزارش ایرنا به نقل از رسانه مالیاتی ایران، وی گفت: اگر توقع ما از مردم تمکین قوانین است، برای نیل به این هدف باید امکانات و تسهیلات لازم همچون ساختمان های مناسب اداری و خدمات رفاهی متناسب با شان ارباب رجوع در همه ادارات تهیه شود. همچنین در خصوص تسهیل فرآیندهای اداری اقداماتی صورت پذیرد تا بخش هایی از فعالیت ها به خود مردم واگذار شود.
سیدکامل تقوی نژاد در دیدار سر زده از اداره کل امور مالیاتی غرب تهران، افزود: قصد اصلی ما اجرای اهداف سازمانی است. این امر در سایه خوشنامی سازمان و رفتار احترام آمیز نسبت به مودیان و مردم به دست می آید.
به گزارش ایرنا به نقل از رسانه مالیاتی ایران، وی گفت: اگر توقع ما از مردم تمکین قوانین است، برای نیل به این هدف باید امکانات و تسهیلات لازم همچون ساختمان های مناسب اداری و خدمات رفاهی متناسب با شان ارباب رجوع در همه ادارات تهیه شود. همچنین در خصوص تسهیل فرآیندهای اداری اقداماتی صورت پذیرد تا بخش هایی از فعالیت ها به خود مردم واگذار شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در این بازدید در جریان مشکلات مودیان قرار گرفت و بر همین اساس برای سهولت در انجام امور مالیاتی مودیان منطقه ۲۲ تهران دستور استقرار حوزه مالیاتی را در شهرک راه آهن صادر کرد.
بر همین اساس با استقرار اداره مالیاتی در منطقه ۲۲ ، مودیان مالیاتی این منطقه تمامی امور مالیاتی خود را در اداره مربوطه انجام داده و دیگر نیازی به مراجعه به اداره مالیاتی واقع در خیابان ستارخان نخواهند داشت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.