انتقادشدید نتانیاهو به یونسکو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۴۳۶۱ سایت-خوان

سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) روز شنبه سندی را با عنوان "فلسطین اشغالی" تهیه کرد که در آن خواهان بازگشت اوضاع به قبل از سپتامبر ۲۰۰۰ در مسجد الاقصی شد یعنی زمانی که اماکن مذهبی تحت سیطره کامل اوقاف اردن بود. به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، در همین راستا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی توصیف فلسطین به "فلسطین اشغالی" را از سوی این سازمان محکوم کرد و گفت: این مصوبه روابط تاریخی منحصر به فرد دین یهود را با جبل الهیکل، نادیده می‌گیرد. نتانیاهو این اقدام سازمان ملل را "سخیفانه" دانست.

سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) روز شنبه سندی را با عنوان "فلسطین اشغالی" تهیه کرد که در آن خواهان بازگشت اوضاع به قبل از سپتامبر ۲۰۰۰ در مسجد الاقصی شد یعنی زمانی که اماکن مذهبی تحت سیطره کامل اوقاف اردن بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، در همین راستا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی توصیف فلسطین به "فلسطین اشغالی" را از سوی این سازمان محکوم کرد و گفت: این مصوبه روابط تاریخی منحصر به فرد دین یهود را با جبل الهیکل، نادیده می‌گیرد.

نتانیاهو این اقدام سازمان ملل را "سخیفانه" دانست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن