دستور دیناروند درباره شیرخشک‌های رژیمی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۴۳۲۷ سایت-خوان

دکتر رسول دیناروند در این نامه ضمن اشاره به اتمام مدت آموزش و استقرار زیر سیستم نسخه الکترونیک بیماران متابولیک و رژیمی، گام پنجم را توزیع استانی شیرخشک‌های متابولیک و رژیمی بر مبنای نسخ الکترونیک دارای اعتبار و همچنین عرضه آن بر اساس کنترل آن نسخ در داروخانه عنوان کرد. به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی در این نامه آورده است: بدیهی است عرضه این فراورده‌ها در فرایند اشاره شده تحت کنترل و نظارت معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور است. مراکز عرضه شیر خشک‌های رژیمی موظف به دریافت نسخه الکترونیک از طریق کنترل نسخه در داروخانه با آدرس سامانه metabolic.

دکتر رسول دیناروند در این نامه ضمن اشاره به اتمام مدت آموزش و استقرار زیر سیستم نسخه الکترونیک بیماران متابولیک و رژیمی، گام پنجم را توزیع استانی شیرخشک‌های متابولیک و رژیمی بر مبنای نسخ الکترونیک دارای اعتبار و همچنین عرضه آن بر اساس کنترل آن نسخ در داروخانه عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی در این نامه آورده است: بدیهی است عرضه این فراورده‌ها در فرایند اشاره شده تحت کنترل و نظارت معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور است.

مراکز عرضه شیر خشک‌های رژیمی موظف به دریافت نسخه الکترونیک از طریق کنترل نسخه در داروخانه با آدرس سامانه metabolic.ttac.ir هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن