مهران قاضی درگذشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۳۷۸۴ سایت-خوان

این هنرمند جوان پس از دو سال دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان بامداد، روز جمعه در سن ۴۲ سالگی دارفانی را وداع گفت. به گزارش ایرنا، این هنرمند جوان فعالیت هنری خود در عرصه موسیقی را از سال ۱۳۶۷آغاز کرد و ساز نی را نزد اساتیدی به نام های حسن کسایی، حسن ناهید، محمدعلی کیانی نژاد، جلال قاضی فراگرفت. مرحوم قاضی با استادان جلال قاضی، استاد حسن ناهید به مدت ۱۲سال و با استاد محمد علی کیانی نژاد به مدت دو سال همکاری داشت و گروه نوازی با گروههای مطرح استان از جمله فعالیت های هنری وی است.

این هنرمند جوان پس از دو سال دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان بامداد، روز جمعه در سن ۴۲ سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش ایرنا، این هنرمند جوان فعالیت هنری خود در عرصه موسیقی را از سال ۱۳۶۷آغاز کرد و ساز نی را نزد اساتیدی به نام های حسن کسایی، حسن ناهید، محمدعلی کیانی نژاد، جلال قاضی فراگرفت.

مرحوم قاضی با استادان جلال قاضی، استاد حسن ناهید به مدت ۱۲سال و با استاد محمد علی کیانی نژاد به مدت دو سال همکاری داشت و گروه نوازی با گروههای مطرح استان از جمله فعالیت های هنری وی است.

کسب مقام اول در مدارس استان اصفهان در رشته آهنگسازی و تک نوازی نی، عنوان نوازنده برتر در جشنواره موسیقی جوان کشور در دو دوره متوالی، نفر برتر جشنواره موسیقی استان اصفهان در رشته آهنگسازی نوازنده نی از جمله افتخارات این هنرمند است.

برنامه هایی که وی در خارج از کشور اجرا کرده به شرح زیر است:

- شرکت در نمایشگاه دوسولرف در آلمان به مدت ۱۲روز به همراه ارکستر عالی موسیقی هنرستان موسیقی اصفهان در سال ۱۳۷۰ .

- اجرای برنامه در کشور قطر به سمت سرپرست گروه سماع به مدت ۱۴روز از طرف سازمان ارتباطات اسلامی در سال ۱۳۷۵.

- اجرای برنامه در کشور چین و شرکت در جشنواره سازهای بادی جهان به مدت ۱۰روز به همراه استادان موسیقی ایران در سال ۱۳۷۸.

- اجرای برنامه در کشور امارات متحده عربی (دبی)و شرکت در جشنواره ' مهر جان ' به مدت ۱۰روز در سال۱۳۸۱.

این هنرمند جوان و موفق در عرضه هنر و موسیقی در سال ۱۳۹۲ با توجه به ایده های خلاق در عرصه صنعت گردشگری و علاقه به شهرش اصفهان با شعار ' لبخند اصفهان به دنیا ' برنامه هایی را در این راستا اجرا کرد.

علاقه مندی به صنعت گردشگری، او را تشویق به ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد در رشته برنامه ریزی توریسم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نمود.

او یکی از تهیه کنندگان ویژه نامه نوروزی گردشگری در نصف جهان در نوروز ۹۳ بود و در این سال توانست ویژه نامه ای متفاوت و موفق را در شهر اصفهان تهیه کند.

پیکر این هنرمند جوان کشور امروز ( جمعه ) پس از تشییع با حزن و اندوه توسط مردم، دوستداران هنر و جمعی از هنرمندان اصفهان در آرامستان باغ رضوان اصفهان خاکسپاری شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن