فواید سیلاب برای تالاب ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۳۰۱۳ سایت-خوان

مسعود باقرزاده کریمی با اشاره به پدیده سیلاب در برخی استان‌های کشور در روزهای اخیر اظهار داشت: بارش‌های اخیر تا حدود زیادی ما را از برنامه جلو انداخت و تاثیرات بسیار مثبتی بر روند تالابی‌ها گذاشته است. به گزرش تسنیم وی ادامه داد: بارندگی‌های اخیر موجب شده تا تالاب‌های شادگان و حتی جازموریان رو به بهبود بگذارند و تا حدودی آب در آنها جاری شود. معاون امور تالاب‌ها سازمان محیط زیست خاطر نشان کرد: سیلاب‌ها فواید بسیاری برای تالاب‌ها دارند چرا که مواد غذایی برای تالاب‌ها را با خود همراه می‌کنند و ضمنا از شوری تالاب‌ها می‌کاهند.

مسعود باقرزاده کریمی با اشاره به پدیده سیلاب در برخی استان‌های کشور در روزهای اخیر اظهار داشت: بارش‌های اخیر تا حدود زیادی ما را از برنامه جلو انداخت و تاثیرات بسیار مثبتی بر روند تالابی‌ها گذاشته است.

به گزرش تسنیم وی ادامه داد: بارندگی‌های اخیر موجب شده تا تالاب‌های شادگان و حتی جازموریان رو به بهبود بگذارند و تا حدودی آب در آنها جاری شود.

معاون امور تالاب‌ها سازمان محیط زیست خاطر نشان کرد: سیلاب‌ها فواید بسیاری برای تالاب‌ها دارند چرا که مواد غذایی برای تالاب‌ها را با خود همراه می‌کنند و ضمنا از شوری تالاب‌ها می‌کاهند.

باقرزاده کریمی گفت: سیلاب‌های ناشی از باران را دارای فواید زیادی برای تالاب‌ها دانست و یکی از برنامه‌های مهم تالاب‌ها را آبگیری؛ آن هم از طریق باران عنوان کرد.

در روزهای اخیر و به سبب ورود سامانه بارشی به کشور استان‌های ایلام، چهارمحال بختیاری، خوزستان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویر احمد، لرستان و همدان دچار سیلاب شدند و خسارت‌های به مردم وارد شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن