مرگ کارگر افغان در عمق چاه
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: یک کارگر افغان در شهر فشم در حال حفر چاه بود که به دلیل ریزش و تخریب دیواره چاه جان خود را از دست داد.
سیدجلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزییات عملیات امداد و نجات گفت: حوالی ساعت ۱۱ روز گذشته آتش نشانی شهر فشم از آتش نشانی شهر تهران تقاضای کمک خواست و ماموران گروه نجات ۱۰ به همراه تجهیزات لازم به شهر فشم اعزام شدند.
به گزارش مهر وی افزود: محل حادثه در یک کارگاه ساختمانی بود که یک کارگر جوان افغان در عمق ۶ متری مشغول کندن چاه بود که به یکباره دیوار چاه تخریب و مقدار زیادی خاک روی این کارگر ریخته شد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با تلاش چندین ساعته آتش نشانان جسم بی جان این کارگر از داخل چاه بیرون آورده شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.