عیادت سیدحسن خمینی از آیت‌الله شبیری‌زنجانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۰۴۶۴ سایت-خوان

یادگار امام(ره) ضمن عیادت از آیت الله العظمی شبیری زنجانی، گفت:‌ حضرت آقای زنجانی از نوادر روزگار ما و از امتیازات حوزه علمیه قم هستند.

در پی عارضه کمردرد آیت‌الله شبیری زنجانی، حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی شب گذشته با حضور در بیت معظم‌له از ایشان عیادت و سلامتی و شفای عاجل این مرجع عالیقدر جهان تشیّع را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از جماران، در این دیدار حجت الاسلام سید یاسر خمینی و آیت‌الله سیدمحمد هاشمی حضور داشتند؛ ضمن اینکه سید حسن خمینی با اشاره به عیادت شب گذشته خود از آیت‌الله شبیری زنجانی اینگونه نوشت:

«سال‌های ١٣٧٤ تا ١٣٧٩ توفیق داشتم و هر روز ساعت ١٠ تا ١١ صبح از محضر ایشان در درس خارج فقه بهره می‌بردم. آن ایام کتاب خمس و نکاح را تدریس می کردند. سال‌ها قبل از آن، سال های قبل از انقلاب، مرحوم پدرم به همراه جمعی از فضلای آن روزگار از جمله جناب حجت‌الاسلام و المسلمین خاتمی در درس ایشان حاضر می شده اند. حضرت آقای زنجانی بی تردید از امتیازهای حوزه علمیه قم و از نوادر روزگار ما هستند. خداوند به ایشان صحت کامل عنایت فرماید.»

سیدحسن خمینی از آیت الله شبیری زنجانی عیادت کرد

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن