وضعیت ذخیره آب در ۵۷ سد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۰۴۰۶ سایت-خوان

با وجود افزایش ۱۸ درصدی ذخیره آب سدهای کشور، ۴۳ درصد کل مخازن خالی از آب مانده است.

براساس آمار مدیریت منابع آب ایران، از ابتدای مهرماه تا ۱۸ فروردین ماه جاری، حجم آب ذخیره شده در مخازن سدهای کشور با ۱۸ درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۲۸ میلیارد و ۱۲۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هم‌ اکنون ذخیره آب در ۵۷ سد بزرگ کشور نظیر زاینده‌رود، درودزن، ۱۵ خرداد و سد ساوه کمتر از ۴۰ درصد است و به صورت کلی ۴۳ درصد مخازن سدهای کشور خالی است. با وجود بارش‌های مناسب سال آبی و افزایش نسبی روان‌آب‌های سطحی، هم‌ اکنون ۴۳ درصد حجم مخازن سدهای کشور خالی است.

حجم مخازن سدهای کشور در سال آبی گذشته در همین زمان، ۲۳ میلیارد و ۹۱۰ میلیون مترمکعب بوده است. حجم ورودی آب به سدهای کشور در سال گذشته ۱۵ میلیارد و ۹۶۰ میلیون مترمکعب بوده که در سال جاری با ۵۱ درصد افزایش به ۲۴ میلیارد و ۷۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

همچنین خروجی آب از سدهای کشور که در سال آبی گذشته ۱۲ میلیارد و ۸۱۰ میلیون مترمکعب بود، در سال آبی جاری با ۱۵.۲ درصد افزایش به ۱۴ میلیارد و ۷۶۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن