شرکت های بزرگ خصوصی هند در راه ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۹۵۰۹ سایت-خوان

فدراسیون اتاق های بازرگانی و صنعتی هند(فیکی ) اعلام کرد هیئتی از نمایندگان شرکت های بزرگ نفت ،گاز و انرژی این کشور «دار مندراپرادهان » وزیر نفت و گاز طبیعی را در سفر به ایران همراهی می کنند.

«فیکی» بعدازظهر جمعه پیش از سفر وزیر نفت و گاز طبیعی به ایران دربیانیه ای اضافه کرد این هیئت بخش خصوصی به ریاست «وای .کی .مودی » رئیس سابق بزرگترین نهاد بازرگانی و صنعتی هند و رئیس اجرایی شرکت جی.ایی.ایی.سی.ال. (GEECL)، عازم ایران است .

به گزارش ایرنا نمایندگان شرکت های بزرگ هندی از قبیل گروه اسار (Essar Group)، صنایع رلاینس (Reliance Industries Ltd.)، لارسن اند توبرو (Larson & Toubro-L&T)، جان انرجی (John Energy) و دیپاک نیترات (Deepak Nitrite) به همراه این هیئت به ایران سفر می کنند.

فدراسیون اتاق های بازرگانی و صنعتی هند این سفر را گام مهمی برای تضمین رشد اقتصادی هند و افزایش واردات نفت هند از ایران می داند.

در ادامه این بیانیه آمده است:ارزش واردات نفت از ایران پیش از اعمال تحریم های بین المللی حدود ۱۲ میلیارد دلار بود که درحال حاضر این میزان به نصف کاهش یافته است .

درادامه این بیانیه اظهار امیدواری شده است که گسترش روابط ایران و هند فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری ۲ کشور فراهم کند.

منابع مطلع در دهلی نو اعلام کردند که وزیر نفت و گاز طبیعی هند امشب در راس هیئتی بلند پایه بمنظور توسعه همکاری ها در بخش انرژی از جمله توسعه میدان گازی فرزاد ب ،خرید بیشتر نفت از ایران و بازدید از بندر چابهار به ایران سفر می کند.

سفر وزیر نفت هند به ایران نخستین سفر یک وزیر هندی بعد از برجام و لغو تحریم ها می باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن