تدابیر امنیتی در وین از بیم حملات تروریستی
پلیس اتریش از اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در متروی این کشور از بیم حملات تروریستی خبر داد.
اداره پلیس و سخنگوی مترو اتریش در این باره اعلام کردند: قرار است با افزایش تعداد گشت های نامحسوس راهکارهای امنیتی شدیدتری برای مقابله با هر گونه حمله تروریستی اتخاذ شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استاندارد، تشدید تدابیر شدید امنیتی از امروز در مترو اتریش و سایر معابر عمومی این کشور انجام می شود.
سخنگوی متروی اتریش در این باره اظهار داشت: سال گذشته بیش از دو میلیون یورو به منظور خرید دوربین های مدار بسته در متروهای وین هزینه شده است.
۲۲ مارس سال جاری میلادی سه انفجار در بروکسل پایتخت بلژیک رخ داد که دو انفجار آن در فرودگاه بروکسل و دیگری در ایستگاه مترو بود. در این انفجارها ۳۵ نفر کشته و بیش از ۱۳۰ نفر زخمی شدند.
از سوی دیگر «توماس دمیزیره» وزیر کشور آلمان با اشاره به لزوم تشدید تدابیر امنیتی گفت: از ماه آینده میلادی برنامه ویژه ای برای کنترل مرزهای مشترک با اتریش در نظر داریم که آن را اجرایی خواهیم کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.