نشست ۵متری زمین درخیابان مولوی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۷۵۴۳ سایت-خوان

عصر امروز نشست زمین در خیابان مولوی سبب انسداد بخش‌هایی از این خیابان شد.

حوالی ساعت ۱۹:۳۰ امروز ریزش بخش‌هایی از خیابان مولوی حد فاصل میدان محمدیه و قیام، دستگاه‌های امدادی و انتظامی را به محل کشاند.

به گزارش ایسنا در پی این حادثه به کسی آسیبی نرسید اما گودالی به قطر بیش از یک متر و عمق حدود پنج متر مربع در خط ویژه عبور اتوبوس‌های تندرو ایجاد شد.

سرهنگ حسن عابدی جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در این‌باره گفت: پس از اعلام نشست خیابان، عوامل راهور به محل اعزام شدند و هم اکنون نیز در این محل حضور دارند. محل حادثه مسیر شرق به غرب خیابان مولوی صد متر مانده به میدان محمدیه است و در این محدوده مسیر خط ویژه و یک لاین از مسیر عبور خودروهای سواری تا پایان عملیات مسدود شده است.

به گفته عابدی احتمالا انسداد موقتی مسیر تا صبح فردا رفع شود.

محل مذکور در مجاورت کارگاه خط هفت متروی تهران است اما تاکنون مشخص نشده که ترکیدگی لوله گاز باعث این حادثه شده یا ریزش زمین به کارگاه مترو مربوط است اما این حادثه منجر به شکستن لوله گاز شده و عوامل شهرداری، شرکت گاز، آتش نشانی، پلیس راهور و ... در محل حضور دارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن