دولت نیجر رسما استعفا کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۶۹۴۲ سایت-خوان

به دنبال انتخاب مجدد

دبیرکل دولت نیجر در بیانیه‌ای با اعلام این خبر تاکید کرد هدف از این اقدام هموار کردن راه برای روی کار آمدن یک کابینه جدید است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، محمدو ایسوفو در انتخابات ماه مارس سال جاری میلادی که از سوی اپوزیسیون تحریم شده بود، برای دومین بار به عنوان رئیس‌جمهور نیجر انتخاب شد و روز شنبه طی مراسمی سوگند یاد کرد و در سخنرانی خود متعهد شد تا به مبارزه علیه تروریسم ادامه دهد.

نیجر علیه افراط‌گرایان بوکوحرام حاضر در نیجریه نیرو مستقر کرده و در مبارزات منطقه‌ای علیه این شبه‌نظامیان مشارکت کرده است.

ایسوفو، بریگی رافینی، نخست‌وزیر کنونی‌ را بار دیگر برای همین سمت انتخاب کرد. پس از مراسم سوگند ایسوفو، رافینی استعفای کابینه را به وی تقدیم کرد.

در بیانیه مذکور آمده است: استعفای کابینه پذیرفته شد و منتظر معرفی وزرای جدید هستیم، دبیران کابینه، وزرا مسوول امور کنونی هستند.

نخست‌وزیر نیجر مسوول معرفی کابینه‌ای است که رئیس‌جمهور باید آن را تایید کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن