احتمال حمله داعش به پاراچنار

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۶۴۳۶ سایت-خوان

ارتش پاکستان از مردم منطقه کرم ایجنسی به ویژه مردم پاراچنار خواسته برای رویارویی با داعش آماده باشند.

خطر حمله داعش و طالبان به منطقه «کرم ایجنسی» از مناطق هفتگانه قبایلی پاکستان که نزدیک مرز افغانستان قرار دارد نیروهای ارتش این کشور را به حالت آماده باش درآورده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، ارتش پاکستان از مردم منطقه کرم ایجنسی به ویژه مردم پاراچنار خواسته برای رویارویی با داعش آماده باشند.

به گزارش داون،‌ سربازان ارتش با استقرار در پاراچنار مناطق مرزی افغانستان را با توپ و سلاح‌های سنگین هدف قرار می‌دهند تا از پیشروی داعش جلوگیری کنند.

ارتش به مردم پاراچنار هشدار داد نسبت به حمله شبانه داعش آماده باشند تا غافلگیر نشوند.

نیروهای داعش که در ولایت «پکتیا» در افغانستان مستقر هستند تلاش می‌کنند با کمک طالبان پاکستان یک عملیات بزرگ علیه ارتش انجام دهند.

داعش در مرحله اول پست‌های مرزی «بورکی» و «کرلاچی» در مرز پاکستان را هدف حمله قرار داده است و در این عملیات طالبان شاخه خان سجنا با این گروه همکاری می‌کند.

داعش با تصرف بخش‌هایی از ولایت ننگرهار از قدرت خوبی در مناطق مرزی پاکستان برخوردار شده است.

رهبران قبایلی اعلام کرده‌اند برای مبارزه با داعش با ارتش همکاری می‌کنند و در حال حاضر جنگجویان قبیله «بنگش» و «منگل» با همکاری ارتش مواضع داعش در بورکی و کرلارچی را هدف قرار می‌دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن