عمار حکیم: همه گروهها «العبادی» را کمک کنند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۶۰۶۰ سایت-خوان

رئیس «مجلس اعلای اسلامی عراق» با درخواست از همه گروهها برای کمک به نخست‌وزیر، تهدید کرد که در صورت رسیدن به بن بست، تمام گزینه‌ها مطرح خواهد شد.

«عمار حکیم» که در نشست امروز (شنبه) مجلس اعلای اسلامی عراق، در سمت خود ابقا شد، در طی یک کنفرانس خبری، اعلام کرد: ما آماده‌ایم تا دولت را از طریق گام‌هایی که تمام گروههای سیاسی در آن حضور داشته باشند و همچنین احترام مؤسسات حفظ شود، یاری کنیم.

به گزارش فارس و به نوشته السومریه نیوز، او از تمام گروههای سیاسی خواست تا العبادی را در اجرای وظایفش یاری کنند.

عمار حکیم در ادامه تهدید کرد که در صورت به بن بست رسیدن، تمام گزینه‌ها مطرح خواهد شد.

«حیدرالعبادی» نخست وزیر عراق ، روز پنج شنبه گذشته دست به تغییر کابینه به غیر از وزرای دفاع و کشور زد و تمام وزرا را تغییر داد. او هدف از این کار خود را مبارزه با فساد و روی کار آوردن وزرای تکنوکرات و غیر وابسته به گروهها و احزاب سیاسی اعلام کرده است.

پارلمان عراق تا ۱۰ آوریل فرصت دارد تا این کابینه را رد یا تأیید کند.


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن