ریزش اندک بورس/ روز سبز خودرویی‌ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۴۴۰۳ سایت-خوان

در نتیجه معاملات امروز در بازار بورس تهران ، شاخص کل با ریزش حدود ۳۷۴ واحدی همراه شد و به ۸۰ هزار و ۵۶۱ واحد رسید.

امروز -سه‌شنبه- در پایان معاملات تالارهای بورس اوراق بهادار تهران تعداد 1561 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش بیش از 390 میلیارد تومان در 113 هزار دفعه معامله شد و ارزش بازار به 390 هزار میلیارد تومان رسید.

به گزارش ایسنا بیشترین تاثیر منفی بر شاخص کل را فولاد مبارکه اصفهان، معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، توسعه معادن و فلزات، پالایش نفت اصفهان، سایپا به خود اختصاص دادند. همچنین بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص مرهون شرکت پتروشیمی مبین بود.

اما در معاملات امروز گروه خودرو دارای تغییر محسوسی بود و پس از گذشت چند روز روند نزولی در این گروه، بازار شاهد جمع‌شدن صف فروش و روند صعودی در معاملات این گروه بود؛ به گونه‌ای که گروه بهمن، سایپا، ایران خودرو و پارس خودرو کار خود را با صف خرید به پایان رساندند.

از سویی دیگر بیشترین حجم معاملات را سرمایه‌گذاری سایپا، ایران خودرو، پارس خودرو، زامیاد، سرمایه‌گذاری رنا و بانک صادرات ایران به نام خود ثبت کردند.

در فرابورس چه خبر؟

در بازار فرابورس نیز شاخص کل با ۱۴ واحد کاهش به ۸۰۶ واحد رسید. نمادهای مارون، هرمز و ذوب بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

این در حالیست که ارزش معاملات در این بازار ۱۴۹ میلیارد تومان ثبت شد و "تولید نیروی برق دماوند" با رقمی در حدود ۱۳ میلیارد تومان دارای بیشترین ارزش معاملات بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن