افزایش تردد خودروها در محور فیروزکوه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۴۳۲۹ سایت-خوان

فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران با اشاره به افزایش حجم تردد وسائل نقلیه در محور فیروزکوه گفت: محور فیروزکوه دارای ترافیک نیمه سنگین است.

سرهنگ عبدالرضا ناظری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به انتقال حجم ترافیک محور هراز به محور فیروزکوه اظهار داشت: با توجه به مسدود شدن یکی دو ساعته محور هراز، رانندگان از محور فیروزکوه به عنوان مسیر جایگزین استفاده کردند.

فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران افزود: هم اکنون شاهد افزایش حجم تردد وسائل نقلیه در محور فیروزکوه هستیم و به همین خاطر این محور دارای ترافیک نیمه سنگین و روان است.

وی ادامه داد: پلیس در محور فیروزکوه حضور پررنگی داشته و به خدمت رسانی به مسافران نوروزی و رانندگان می پردازد.

سرهنگ ناظری گفت: خوشبختانه تاکنون حادثه ای در این محور رخ نداده اما باید رانندگان نهایت دقت خود را در رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به اخطارها و هشدارهای پلیس بکنند.

فرمانده انتظامی ویزه شرق استان تهران تأکید کرد: قطعا پلیس با کسانی که قوانین را رعایت نکرده و امنیت خود و مسافران را به خطر می اندازند، برخورد خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن