محور هراز مسدود شد/ بارش سیل‌آسا و تگرگ

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۴۲۷۹ سایت-خوان

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان گفت: محور مواصلاتی هراز تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و بارش شدید و تگرگ را در مناطق مختلف شاهد هستیم.

علی نوری‌پور دقایقی قبل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان آمل، اظهار کرد: از صبح امروز بارش شدید تگرگ و باران در محور هراز شدت گرفته و باعث جاری شدن سیلاب شد.

وی افزود: باران سیل‌آسا به همراه تگرگ باعث ریزش خفیف سنگ و قلوه‌سنگ در برخی مناطق از این جاده شریانی شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان، تصریح کرد: عوامل راهداری و راهداران در حال تخلیه و پاک‌سازی ریزش کوه در مناطق مختلف هستند.

وی با اعلام اینکه سعی داریم تا در کمترین زمان، تردد خودروها و مسافران در محور هراز برقرار شود، گفت:‌ کنون در حال تخلیه مسافران در راه‌مانده و آماده‌سازی مسیر برای تردد مجدد هستیم.


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن