مشهد مقصد چهار میلیون مسافر نوروزی تاکنون

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۳۶۴۱ سایت-خوان

سخنگوی ستاد تسهیلات سفر خراسان‌رضوی گفت: مشهد تاکنون مقصد چهار میلیون و ۱۱ هزار و ۷۲ نفر از مسافران نوروزی سال ۹۵ از تاریخ ۲۵ اسفند تا پایان روز ۵ فروردین‌ماه بوده است.

محمدحسن واحدی» در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان، اظهار کرد: ۶ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۹۴ مسافر به خراسان‌رضوی در این چند روز سفر کردند.

وی درباره مسافران نوروزی که به استان سفر کردند، یادآور شد: از این تعداد ۱۴ هزار و ۹۱۶ نفر از طریق هوایی، ۲۷ هزار نفر از مسیر ریلی، ۶۷ هزار و ۹۳۴ نفر با وسایل حمل و نقل عمومی جاده‌ای و یک میلیون و ۲۹۸ هزار و ۸۶ نفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی مسافرت کردند.

معاون استاندار خراسان‌رضوی خاطر نشان کرد: از مسافران مشهد ۱۴ هزار و ۷۹۶ نفر از مسیر هوایی، ۲۷ هزار نفر از راه ریلی، ۴۸ هزار و ۵۲۴ نفر با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی جاده‌ای و سه میلیون و ۱۰۸ هزار و ۵۲ نفر با وسایل حمل و نقل شخصی استفاده کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن