تصادفات جاده‌ای کشور کاهش داشته

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۲۵۱۸ سایت-خوان

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا خبر از کاهش میانگین تصادفات جاده ای تا روز گذشته داد.

سردار موسی امیری، پیش از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: بیشترین حوادث در محورهای پرتردد کشور بوده اما تا روز گذشته است،‌ گفت: شاهد کاهش ۱۰ درصدی میانگین آمار تصادفات جاده‌ای کشور بوده‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، وی تصریح کرد: امیدواریم در نهایت شاهد کاهش قابل توجه حوادث جاده‌ای باشیم.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا تاکید کرد: با توجه به بارانی بودن اکثر جاده های کشور موضوع واژگونی خودروها افزایش داشته است.

سردار امیری یادآور شد: در آخرین مورد واژگونی که ساعت ۱ و ۳۰ دقیقه بامداد امروز رخ داد، یک ‌دستگاه اتوبوس که از ایذه حرکت کرده بود در محور شاهین شهر به کاشان واژگون شد.

وی افزود: در این حادثه یک دختر ۹ ساله جان خود را از دست داد و تعدادی دیگر از مسافرین مصدوم شدند.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به بیشترین دلایل تصادفات نیز گفت: واژگونی به دلیل لغزندگی سطح جاده، عبور از سرعت مطمئنه، خستگی و خواب‌آلودگی و سبقت های نادرست بیشترین دلایل تصادفات است.

سردار امیری در خصوص پرتردد ترین محورهای کشور نیز گفت: محور استان سمنان به سمت مشهد و تمام محورهای منتهی به گیلان، مازندران و قزوین بیشترین حجم تردد را به خود اختصاص داد است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن