نخست‌وزیر‌استرالیا‌ مجلس‌ را‌ به‌ انحلال‌ تهدید‌ کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۲۳۶۲ سایت-خوان

مالکوم ترنبول، نخست وزیر استرالیا تهدید کرد اگر مجلس سنا دو لایحه دولت را تصویب نکند، انتخابات زودرس اعلام خواهد کرد.

لایحه‌ احیای نظارت بر صنعت ساخت و ساز و همچنین لایحه مدیریت اتحادیه‌ها را مجلس نمایندگان استرالیا به سنا فرستاده که هنوز تصویب نشده است.

به گزارش مهربه نقل از بی بی سی، ترنبول از فرماندار استرالیا خواسته که از هر دو مجلس بخواهد که تعطیلات هفت هفته‌ای خود را قطع کنند و ۱۹ آوریل جلسه تشکیل دهند.

او گفته است که در صورت عدم تصویب لایحه‌ها، مجلس را منحل و دوم ژوئن انتخاباتی زودرس برگزار می‌کند.

وی گفته است که زمان آن رسیده که سنا مسئولیت‌پذیر باشد و به جای اینکه جلوی ما بایستد، به پیشبرد برنامه‌های اقتصادی ما کمک کند.

ترنبول همچنین بودجه دولت را زودتر در سوم مه اعلام خواهد کرد.

فراخوان برای تشکیل مجلس در میانه تعطیلات در تاریخ استرالیا ۲۸ بار رخ داده اما آخرین بار آن به سال ۱۹۷۷ باز می‌گردد.

ترنبول چند ماه پیش به عنوان رهبر حزب لیبرال انتخاب شد و متعاقب آن در ماه سپتامبر به نخست وزیری رسید. اما از آن زمان با مجلس که متشکل از حزب مخالف کارگر و چندین حزب کوچکتر مانند حزب سبز است، اختلاف دارد.

طبق قانون ترنبول در صورتیکه مکررا یکی از دو مجلس لایجه‌های دولت او را تصویب نکنند، می‌تواند هر دو مجلس را منحل کند و انتخابات زودرس اعلام کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن