تظاهرات ضدترکیه در راهپیمایی نوروزی آلمان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۲۰۱۴ سایت-خوان

راهپیمایی سالانه کردهای مقیم آلمان به مناسبت نوروز، به فرصتی برای اعتراض به

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری دویچه وله، شهر هانوفر روز شنبه صحنه راهپیمایی چند هزار نفری کردهای مقیم آلمان بود. این راهمپیایی که همه ساله به خاطر فرا رسیدن نوروز برگزار می‌شود، امسال رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت.

آیتان کاپلان، یکی از برنامه‌گذاران این مراسم به خبرگزاری آلمان گفت: ما مراسم نوروز امسال را به اعتراض علیه عملیات نظامی در جنوب شرقی ترکیه و جلب افکار عمومی به سرکوب کردها تبدیل کردیم.

شماری از سیاستمداران کرد همراه با برخی نمایندگان حزب چپ آلمان در این راهپیمایی حضور داشتند. شهردار هانوفر (از حزب سوسیال دموکرات) از همراهی این تظاهرات به خاطر یک قرار دیگر عذر خواست.

بیشترین شعارهای این راهپیمایی در فراخوان به آزادی عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان ترکیه (پ‌.ک‌.ک) بود. این حزب در ترکیه ممنوعه اعلام شده و آمریکا و اروپا نیز آن را تشکیلاتی تروریستی می‌دانند.

کشمکش بین کردها و دولت ترکیه ده‌ها سال است ادامه دارد اما این تنش در سال گذشته با شکسته شدن توافق آتش‌بس با پ‌.ک‌.ک و محاصره مناطق جنوب شرقی ترکیه بالا گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن