واکنش جان کری به آزمایش موشکی کره شمالی
جان کری از کره شمالی خواست از اقداماتی که ممکن است تنش ها را در شبه جزیره کره افزایش دهد، اجتناب کند.
در پی شلیک موشک جدید پیونگ یانگ، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا از کره شمالی خواست از اقداماتی که ممکن است تنش ها را در شبه جزیره کره افزایش دهد، اجتناب کند.
به گزارش واحد مرکز خبر به نقل از خبرگزاری شینهوا از واشنگتن، کری روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: « ما بار دیگر از کره شمالی می خواهیم از اقداماتی که تنش ها را در منطقه هر چه بیشتر افزایش می دهد، اجتناب کند و در عوض بر برداشتن گام هایی ملموس به منظور عمل کردن به الزامات و تعهدات بین المللی خود تمرکز کند ».
وی افزود: آمریکا به دقت اوضاع در شبه جزیره کره را زیر نظر دارد.
خبرگزاری یونهاپ گزارش داد کره شمالی یک موشک بالستیک میانبرد را پنجشنبه به آب های شرقی این کشور شیک کرد.
این موشک از یک سکوی متحرک شلیک شد و حدود ۸۰۰ کیلومتر را طی کرد. گمان می رود این موشک با توجه به مسافتی که طی کرد، یک فروند موشک بالستیک رودونگ باشد.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت:« آمریکا به تعهدات خود در قبال دفاع از متحدانش، از جمله کره شمالی و ژاپن، به شدت پایبند است ».
وی افزود:« ما به هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکایمان در منطقه ادامه خواهیم داد ».
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.