اعتبار کاراکارت ۴میلیون تومان شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۱۲۸۲ سایت-خوان

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی از تداوم ارائه کاراکارت به مستمری بگیران تأمین اجتماعی در سال ۹۵ خبر داد و گفت: در سال آینده برنامه ریزی‌هایی برای افزایش اعتبار و طولانی تر شدن دوره بازپرداخت این کارت‌ها در نظر گرفته شده است.

سید تقی نوربخش،مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی درباره روند توضیح کارا کارت افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، میزان اعتبار این کارت‌ها که در سال ۹۴ معادل سه برابر مستمری بازنشستگان بود، به ۴ میلیون تومان افزایش می‌یابد و دوره بازپرداخت نیز از ۱۲ ماه به ۲۴ ماه افزایش خواهد یافت. کارمزد این تسهیلات نیز به میزان ۱۲ درصد خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۵ در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ارائه خدمات در مراکز ملکی و طرف قرارداد در نظر گرفته شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن