دستگیری جاسوس آمریکایی در روسیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۳۰۳۰۱ سایت-خوان

ماموران اطلاعاتی روسیه یک تبعه آمریکا را در نزدیکی فرودگاه چکالوفسکی در حومه مسکو، هنگام عکسبرداری از هواپیماهای این فرودگاه دستگیر کردند.

خبرگزاری روسیا سگودنیا، امروز (سه شنبه) با اعلام این خبر به نقل از یک مقام امنیتی روسیه افزود: این شهروند آمریکایی «فیلمر پل برایان» نام دارد و با دوربین ویژه خود از هواپیماهای نظامی ازجمله جنگنده ها و هواپیماهای روسی در فرودگاه چکالوفسکی عکسبرداری کرده است.

به گزارش ایرنا، مقام امنیتی روسیه تصریح کرد، آمریکا و انگلیس از طریق عوامل جاسوسی خود تلاش می کنند از فعالیت های هوایی و فضایی روسیه، اطلاعات کسب کنند.

فرودگاه چکالوفسکی در ۲۱ کیلومتری مسکو و ۸ کیلومتری شهر شلکوا در شرق پایتخت روسیه قرار گرفته است و هواپیماهای نظامی از جمله شکاری بمب افکن ها و هواپیماهای وزارت وضعیت های اضطراری روسیه در این فرودگاه مستقر هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن