نظام تعرفهای ۹۵ به ۸ طبقه کاهش یافت
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت از کاهش طبقات تعرفه ای در سال آینده خبر داد و گفت: طبق مصوبه هیات دولت سال ۹۵ هشت طبقه تعرفه ای خواهیم داشت.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران تقی محمدیان افزود: تعداد طبقات تعرفه ای از ابتدای سال ۹۵ از ۱۰طبقه به ۸ طبقه کاهش خواهد یافت و میزان تعرفه نیز از ۵ درصد تا ۵۵ درصد محاسبه می شود.
وی یادآورشد: طبق مصوبه هیات دولت سال آینده طبقات تعرفه ای از حداقل ۵ درصد آغاز می شود و حداکثر تعرفه دریافتی نیز ۵۵ درصد است و تعرفه ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۶، ۳۲ و ۴۰ درصد نیز سایر طبقات تعرفه ای در سال ۹۵ خواهد بود.
محمدیان با تاکید بر اینکه از ابتدای سال آینده مصوبه کاهش طبقات تعرفه ای اجرا می شود، تصریح کرد: مصوبه مذکوربه مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک ابلاغ شده و از سال آینده لازم الاجراست.
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات، یادآور شد: هر سال نظام تعرفه ای مورد بازنگری قرار می گیرد و در قالب کتاب مقررات صادرات و واردات منتشر می شود، سال گذشته نیز طبقات تعرفه ای از ۱۴ به ۱۰ طبقه کاهش یافته بود.
وی خاطرنشان کرد :سال ۹۶ طبقات تعرفه ای به ۶ طبقه می رسد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.