فردا؛ بررسی دو فوریت لایحه دو دوازدهم بودجه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۸۷۰۹ سایت-خوان

عضو هیأت رئیسه مجلس از بررسی دو فوریت لایحه دو دوازدهم بودجه در نشست علنی فردای پارلمان خبر داد و گفت: در صورت تصویب دوفوریت، این لایحه برای رسیدگی کارشناسی به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی فردا (دوشنبه) نشست علنی خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدحسین فرهنگی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس اعلام کرد در نسشت علنی فردای مجلس، دوفوریت لایحه دو دوازدهم بودجه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: در صورت تصویب دوفوریت، این لایحه برای رسیدگی کارشناسی به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال می‌شود تا در جلسه علنی صبح روز سه‌شنبه ۲۵ اسفندماه مجلس که آخرین نشست علنی پارلمان در سال جاری خواهد بود، کلیات و جزئیات آن بررسی شود.

به گزارش فارس، به دلیل اهمیت موضوع و همچنین در صورت تصویب بودجه دو دوازدهم، احتمالاً شورای نگهبان آن را در نشست صبح روز چهارشنبه ۲۶ اسفندماه خود مورد رسیدگی قرار می‌دهد تا قبل از پایان سال ۹۴، برای اجرا در ۲ ماهه اول سال ۹۵ به دولت ابلاغ شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن