افزایش ۴۲درصدی بودجه وزارت ورزش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۷۰۶۷ سایت-خوان

بودجه وزارت ورزش و جوانان برای سال آینده ۴۲ درصد افزایش پیدا می‌کند.

بودجه وزارت ورزش و جوانان برای سال ۹۵، ۴۲ درصد افزایش یافت و این در حالی است که میانگین افزایش بودجه در سایر وزارتخانه‌ها و بخش‌ها ۱۲ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در همایش تجلیل از خیرین ورزش‌یار با اعلام این خبر گفت: با وجود اینکه متوسط رشد بودجه برای سال ۹۵، عدد ۱۲ درصد بوده، اما بودجه عرصه ورزش کشور با افزایش ۴۲ درصدی همراه بوده است.

وزیر ورزش و جوانان چندی پیش اعلام کرده بود که وزارتخانه متبوعش بیشترین افزایش بودجه را در میان تمامی وزارتخانه‌های دولت دارد.

او تاکید کرد: باید در عرصه ورزش هرچه بیشتر توجه بیشتر شود و در جلسه امروز (چهارشنبه) هیات دولت نیز به فراهم آوردن شرایط و امکانات مناسب برای ورزش کشور تاکید شد به همین خاطر تلاش خواهیم کرد تا معضلات و مشکلات موجود در راه رسیدن به المپیک ۲۰۱۶ ریو را برطرف کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن