داووداوغلو:درمورد سوریه با ایران توافق کردیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۵۸۲۹ سایت-خوان

نخست‌وزیر ترکیه تاکید کرد: کشورش خواهان تقسیم سوریه نیست و با مسوولان ایرانی درخصوص تداوم حضور سوریه به عنوان یک کشور قوی در منطقه توافق کرده است.

احمد داوود اوغلو، نخست‌وزیر ترکیه در سخنان خود در فرودگاه استانبول گفت: آتش بس در سوریه هم‌چنان "شکننده" است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، وی تاکید کرد: نمی‌خواهیم که سوریه به کشورهای کوچک تبدیل شود و برای اینکه این امر (تقسیم) انجام نشود، با مسوولان ایرانی در جریان سفرم به تهران توافق کردیم که حضور سوریه به عنوان یک کشور قوی ادامه یابد.

اوغلو تصریح کرد: توافق‌نامه سایس پیکو منطقه را ۱۰۰ سال پیش تقسیم کرد و لازم است که اجازه تقسیم جدیدی را ندهیم.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم وی افزود: بنیان سیاسی در سوریه جدید لازم است که همه سوری‌ها را نمایندگی کند و کسی کنار زده نشود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن