تجلیل روحانی از نقش عارف در انتخابات۹۲

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۵۷۵۲ سایت-خوان

رئیس جمهور با اشاره به این که پیروزی بزرگی در اخلاق در انتخابات ۷ اسفند رقم خورده است، گفت:‌ مردم قهرمان ما حماسه بزرگ دیگری در این روز آفریدند.

حسن روحانی صبح امروز در جمع مردم یزد با اشاره به انتخابات 7 اسفند اظهار کرد: همانطور که مردم در سال 92 حماسه آفریدند در این انتخابات هم حماسه آفریدند، در انتخابات 92 برادر عزیز من دکتر عارف هم نقش بسزایی داشت.


به گزارش ایسنا، رئیس جمهور ادامه داد:‌ بعد از رهبری که نقش اصلی را در حرکت مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای داشت همه‌ی بزرگان و نخبگان این کشور و به ویژه افتخارات این شهر مردم را برای حضور و خلق یک حماسه بزرگ دعوت کردند.

روحانی با اشاره به نمایندگان استان یزد در مجلس خبرگان رهبری، در سال‌های نخست پیروزی انقلاب اظهار کرد:‌ در دورانی که من در مجلس حضور داشتم بزرگانی از اردکان در مجلس حضور داشتند. ایران قهرمان خدمتگزاران خود و آنهایی که برای عظمت ایران تلاش کردند را هیچگاه فراموش نخواهد کرد و هیچ کس هم نمی‌تواند نام و عظمت کسانی را که به مردم خدمت کردند را فراموش کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن