آغاز عملیات آزاد سازی موصل

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۴۸۰۴ سایت-خوان

ائتلاف بین المللی از آغاز عملیات آزاد سازی شهر موصل اشغال شده توسط گروه تروریستی داعش خبر داد وتاکید کرد نیروهای پیشمرگ کرد حمله به مواضع تجمع داعش را آغاز کردند.

به گزارش شبکه خبری العراقیه، به نقل از بریت مک گورک فرستاده رئیس جمهوری آمریکا به ائتلاف بین المللی اعلام کرد عملیات آزاد سازی شهر موصل آغاز شد ونیروهای پیشمرگ کرد حمله به مواضع وتجمعات داعش را آغاز کردند.

به گزارش ایرنا، مک گورک افزود: داعش مناطق آزاد شده را ویران و کتب های مقدس را با بمب منفجر می کند. وی از کشورهای جهان خواست با حمایت از عراق در بازگرداندن ثبات به این کشور آن را کمک کنند.

عراق از ۱۹ خرداد ماه سال گذشته (۹۳) تاکنون با بحران ناشی از اشغال مناطق زیادی از شهرهای شمال و غرب خود توسط گروهک تروریستی داعش مواجه بوده است؛ در چند ماه اخیر نیروهای مردمی و ارتش عراق موفق شده اند چند شهر این کشور از جمله الرمادی و تکریت را از دست تروریست های تکفیری داعش آزاد کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن