اینتل هم هدست واقعیت مجازی می‌سازد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۴۴۸۵ سایت-خوان

شرکت اینتل هم به جمع شرکت های فناوری پیوست که قصد دارند هدست واقعیت مجازی بسازند. ساخت این هدست بر مبنای فناوری خاص اینتل موسوم به RealSense ۳D صورت می گیرد.

اینتل در زمینه ساخت هدست‌های واقعیت مجازی باید با شرکت هایی مانند گوگل، مایکروسافت و فیس بوک رقابت کند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پی سی مگ، اینتل قصد دارد به جای طراحی هدست هایی که کاربر را در یک محیط رایانه ای سه بعدی قرار می دهند، هدست هایی طراحی کند که امکانات و ابزار متنوعی را به محیط واقعی اضافه می کنند. از این لحاظ هدست اینتل مشابه با هولولنز مایکروسافت خواهد بود.

با همه گیر شدن محصولات و فناوری های مربوط به محصولات پوشیدنی و اینترنت اشیا اینتل هم که قصد ندارد در این زمینه از رقبا عقب بیفتد قصد دارد محصولی اختصاصی در این زمینه عرضه کند. هنوز مشخص نیست تولید خاص اینتل در این زمینه چه قیمتی خواهد داشت، اما هیچ یک از تولیدات یاد شده تاکنون کمتر از ۶۰۰ دلار قیمت نداشته اند.

در همین حال مایکروسافت می گوید تعدادی از نمونه های اولیه هولولنز خود را به قیمت ۳۰۰۰ دلار از تاریخ ۳۰ مارس برای استفاده و بررسی توسعه دهندگان عرضه خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن