افزایش ۴۹ پله‌ای شاخص کل بورس تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۳۴۳۳ سایت-خوان

بازار سهام امروز در آخرین روز معاملاتی هفته پس از فضای انتخاباتی کشور شاهد معاملات متعادل و توام با رفتار نوسان گیری بود. بازاری که برای سبز ماندن نماگرهای خود روی پاشنه بازارگردانی می‌چرخید.

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز چهارشنبه 12 اسفند ماه 94، با ۴۹ واحد افزایش به رقم 77 هزار و 697 واحد رسید.

به گزارش فارس شاخص کل هم‌وزن نیز با رشد یک واحد عدد ۱۲ هزار و ۸۳۳ واحد را تجربه کرد.

امروز همچنین شاخص سهام آزاد شناور با افت ۲۶ واحدی به رقم ۸۶ هزار و ۹۴۸ واحد دست یافت. شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش ۱۹ واحدی به رقم ۵۳ هزار و ۶۸۶ واحد رسید که شاخص بازار دوم با افزایش ۴۲۹ واحدی به رقم ۱۷۴ هزار و ۳۳ واحد دست یافت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش ۵ واحدی عدد ۸۲۲ واحد را به نمایش گذاشت.

طی معاملات امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت پالایش نفت اصفهان با ۴۲ واحد، فولاد مبارکه با ۲۹ واحد و ماشین‌سازی اراک با ۱۶ واحد کاهش بالاترین تاثیر منفی را در برآورد شاخص بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت مخابرات ایران با ۴۲ واحد، سرمایه‌گذاری غدیر با ۳۶ واحد و پتروشیمی فجر با ۲۵ واحد افزایش، بیشترین تاثیر مثبت را بر محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

به گزارش فارس، ارزش کل معاملات بورس امروز تهران به بیش از ۵۲۷ میلیارد و ۷۱۵ میلیون تومان رسید که ناشی از دست به دست شدن ۲ میلیارد و ۵میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۱۰۱ هزار و ۴۹۵ نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های سیمان مازندران، حق تقدم خرید سهام فولاد خوزستان، سیمان غرب، بانک کارآفرین، فیبر ایران، سرمایه‌گذاری ساختمان ایران، نفت پارس، گروه سرمایه‌گذاری مسکن، حق تقدم خرید سهام سرمایه‌گذاری اقتصاد نوین، سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، صنایع فولاد آلیاژی یزد از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های سبحان دارو، شیر پاستوریزه پگاه خراسان، داروسازی دکتر عبیدی، سرمایه‌گذاری بهمن، پتروشیمی فجر، لیزینگ صنعت و معدن متوقف شدند.

امروز همچنین بلوک ۱۴.۸۳ درصدی شرکت کارخانجات پارس الکتریک از سوی سرمایه‌گذاری ملی ایران به قیمت پایه هر سهم ۱۰۰۵۰ ریال روی میز فروش بورس تهران رفت که با رقابت خریداران روبرو و به جلسه معاملاتی بعد موکول شد.

به گزارش فارس، امروز در نماد معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری توکا فولاد ۵۰ میلیون سهم به ارزش ۶.۵ میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده به طور بلوکی جابجا شد.

در نماد معاملاتی بانک ملت نیز امروز ۶۰ میلیون سهم به ارزش ۱۴ میلیارد تومان کد به کد شد.

امروز در سرمایه‌گذاری غدیر نیز ۲۶ میلیون سهم به ارزش بیش از ۶.۶ میلیارد تومان کد به کد شد.

در گروه فن‌آوا نیز امروز اندکی کمتر از ۲۲ میلیون سهم به ارزش بیش از ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کد به کد شد.

در نماد مخابرات امروز ۲۰ میلیون سهم به ارزش ۵ میلیارد و۸۰۰ میلیون تومان کد به کد شد.

در تیپیکو نیز ۱۳ میلیون سهم به ارزش بیش از ۸.۶ میلیارد تومان کد به کد شد در الحاوی اما امروز بیش از ۱۲ میلیون سهم به ارزش حدودی ۵ میلیارد تومان کد به کد شد.

همچنین در پتروشیمی فجر امروز ۱۰ میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۴.۵ میلیارد تومان به کد درون گروهی سهامدار عمده منتقل شد.

همچنین شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی نیز امروز ۸.۴ میلیون سهم آن به ارزش بیش از ۳ میلیارد تومان کد به کد شد.

در جریان خرده فروشی بازار امروز ایران خودرو دیزل شاهد معامله بیش از ۲۲۹ میلیون سهم به ارزش بیش از ۳۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در نماد معاملاتی خود بود.

اغلب این معامله میان سهامداران حقیقی صورت گرفت که قراردادهای جدید در این شرکت را در کنار خبرهایی از تجدید ارزیابی دارایی‌ها را جستجو می‌کنند.

در نماد نورد و لوله اهواز اما امروز افزایش تقاضا بر عرضه سهام به رشد ۱۷ درصدی قیمت این سهم کمتر از ۱۰۰ تومانی انجامید.

در نماد معاملاتی «شسینا» نیز امروز معاملات دو طرفه از سوی سهامدار عمده حقیقی همچنان قیمت این سهم را در سقف دامنه نوسان مثبت قیمتی رنج کرد.

در عین حال در نماد معاملاتی شرکت توکا رنگ شرکت سپاهان با تقویت خبرهایی مبنی بر افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدی در این شرکت به متعادل شدن قیمت این سهم در دامنه نوسان مثبت قیمتی انجامید.

امروز در سرمایه‌گذاری رنا نیز پس از عبور قیمت این سهم از ارزش ذاتی آن بازار سهام شاهد عرضه‌های سهامداران اغلب حقیقی بودند.

عرضه‌هایی که به نظر می‌رسید از سوی شرکت توسعه اقتصادی آرین از (بانک لغو مجوز شده الکترونیک آرین) امروز جمع‌آوری می‌شد.

در نماد معاملاتی بانک پاسارگاد نیز امروز در جریان بازار خرده‌فروشی سهامدار عمده این بانک بلوک ۱۶۸ میلیون سهمی را میان کدهای تابعه خود جابجا کرد.

به گزارش فارس، امروز در میانه بازار خبرهایی مثبت از «ثعمرا» خبرهایی مبنی بر فروش بخشی از پروژه‌های این شرکت در تهران و آمل به گوش رسید.

در نماد معاملاتی «ذوب» نیز اگرچه شنیده‌هایی از برگزاری مجمع افزایش سرمایه تا قبل از پایان امسال به گوش رسید، اما برخی شایعات حاکی از کاهش درصد افزایش سرمایه پینشهادی این شرکت از سوی حسابرس حکایت دارد.

در نماد معاملاتی «زمگسا» نیز امروز افزایش سرمایه ۱۴۳۸ درصدی این شرکت از محل آورده نقدی به تایید حسابرس رسید.

در «شپلی» اما افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی این شرکت از محل تجدید ارزیابی به تایید حسابرس رسیده است.

در ماشین‌سازی اراک نیز امروز هیات مدیره این شرکت به مجمع فوق‌العاده پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۸۹ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها داده است و در گروه ساختمانی‌ها امروز در حالی خبرهایی از تخصیص وام ۱۶۰ میلیون تومانی برای خرید مسکن زوج‌های جوان شنیده شد که رئیس کل بانک مرکزی از بازنگری سیاست‌های این بانک در حوزه مسکن و طرح افزایش سقف تسهیلات این بخش خبر داده است.

در «مپنا» نیز امروز خبرهایی از امضای توافق‌نامه انتقال تکنولوژی توربین با شرکت زیمنس آلمان به گوش رسید.

به گزارش فارس، امروز سهام بازاری متعادل و توام با انگیزه‌های نوسان گیری بود که بیش از آنکه روی تحلیل نوسان کند، روی پاشنه بازار گردان‌ها و سبدگردان های صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌چرخید.

بازاری که پس از گذشت فضای انتخاباتی کشور در انتظار روزهای باقی‌مانده تا پایان سال برای کسب بازدهی مثبت از گروه‌های معروف شب‌های عید هر سال از جمله دارویی‌ها، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مخابرات و برخی تک‌سهم‌های کوچک است.


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن