روسیه:زمان بیشتری برای بررسی قطعنامه ضد پیونگ یانگ نیاز داریم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۲۴۷۲ سایت-خوان

سفیر روسیه در سازمان ملل گفت این کشور به زمان بیشتری برای بررسی قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه کره‌شمالی نیاز دارد.

روسیه رای به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در خصوص تحریم کره شمالی را به تاخیر انداخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «فاکس نیوز»، پیشنویس این قطعنامه توسط آمریکا تهیه شده و مورد تایید چین نیز میباشد.این قطعنامه خواستار تشدید تحریم‌ها علیه کره شمالی به علت آزمایش هسته‌ای ماه فوریه و پرتاب موشک برد بلند است.

پانزده عضو شورای امنیت قرار بود پایان هفته این قطعنامه را تصویب کنند،اما روسیه که از حق وتو برخوردار است خواستار فرصت زمانی بیشتری برای بررسی شد.

مذاکرات درباره این قطعنامه بعد از چهارمین آزمایش موشکی «پیونگ یانگ» در ماه فوریه سال جاری آغاز شد.

سفیر روسیه در سازمان ملل به خبرنگاران گفت که مسکو به زمان بیشتری برای مطالعه این قطعنامه نیاز دارد چونکه این قطعنامه جزییات فراوانی دارد. اما بعضی از دیپلماتهای غربی معتقدند مخالفت روسیه نوعی چنگ و دندان نشاندن روس ها به امریکا و چین است تا به آنها تفهیم کند که نهایتا برای پیشبرد این کار نیازمند همراهی روسیه هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن