رضایت دی‌میستورا از روند اجرای آتش‌بس درسوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۲۲۷۳ سایت-خوان

«استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه از روند اجرای توافق آتش بس در سوریه در ۴۸ ساعت اول از بامداد شنبه هفته جاری ابراز رضایت کرد.

«استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه رضایت خود از روند اجرای توافق آتش بس میان واشنگتن و مسکو در سوریه را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، بر اساس این گزارش، وی در این زمینه تصریح کرد: آنچه که طی ۴۸ ساعت اول از زمان اجرای توافق آتش بس شاهد آن بودیم نشان می دهد که این توافق تاکنون به خوبی پیش رفته است.

فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه چندی پیش نیز از روند اجرای آتش بس در سوریه استقبال و اعلام کرده بود: پایبندی تمامی طرف ها به آتش بس در روز اول نشان از جدیت آنها دارد.

گفتنی است، توافق آتش بس میان واشنگتن و مسکو از روز شنبه هفته جاری رسما به اجرا درآمد. گروه های تروریستی که اسامی آنها در لیست تکفیریهای شورای امنیت سازمان ملل وجود دارد، شامل این آتش بس نمی شوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن