پیام تبریک کیومرث هاشمی به اینفانتینو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۲۱۴۲۰ سایت-خوان

رئیس کمیته ملی المپیک انتخاب جیانی اینفانتینو به‌عنوان رئیس فدراسیون جهانی فوتبال را به وی تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت کمیته ملی المپیک، درمتن نامه تبریک کیومرث هاشمی خطاب به رئیس جدید فدراسیون جهانی فوتبال آمده است.

جناب آقای جیانی اینفانتینو

ریاست محترم فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا)

شنیدن خبر انتخاب جنابعالی به‌عنوان رئیس جدید فدراسیون بین المللی فوتبال باعث خرسندی است. فرصت را مغتنم شمرده تبریکات خود را به این مناسبت تقدیم می‌کنم و برای شما در تلاش‌تان جهت توسعه و ارتقای هرچه بیشتر فوتبال در سراسر جهان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم.

شواهد نشان می‌دهد که محبوبیت رشته زیبای فوتبال همچنان سیر صعودی خود را طی می‌کند و بنابراین نیاز به برخورداری از یک مدیریت کیفی که بتواند سازمانی پیچیده مانند فیفا را رهبری کند امری حیاتی بوده و هست. همان‌گونه که از رأی و اعتماد اعضای کنگره فیفا مشهود است جنابعالی به‌طور کامل از مشخصه‌های کیفی مورد نیاز برای رهبری این رشته ورزشی برخوردارید و لذا رجاء واثق دارم که فوتبال تحت مدیریت جنابعالی در آینده بیش از پیش توسعه و ارتقا خواهد یافت.

کیومرث هاشمی

رئیس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن