واکنش «نوازشریف» انفجار تروریستی آنکارا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۵۶۹۹ سایت-خوان

«نواز شریف» نخست وزیر پاکستان حمله تروریستی آنکار را که بر اثر آن ۲۸ نفر کشته و ۶۱ نفر زخمی شد ند را به شدت محکوم کرد.

«نواز شریف» نخست وزیر پاکستان طی پیامی انفجار تروریستی آنکار را به شدت محکوم کرد و با بازماندگان این حمله ابراز همدردی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، وی در ادامه افزود: ترکیه کشور دوست و برادر ماست. پاکستان هرگونه حمله تروریستی را به شدت محکوم می کندم امید دارم زخمی های این حادثه تروریستی بزودی سلامت خود را باز یابند.

در همین حال «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بر پاسخ قوی به عوامل انفجار تروریستی آنکارا تاکید کرد. «نعمان کورتولموش» معاون نخست وزیر ترکیه نیز با بیان اینکه هنوز هویت عاملان این انفجار تروریستی مشخص نشده است از کشته شدن ۲۸ نفر و زخمی شدن ۶۱ نفر در نتیجه این انفجار خبر داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن