اوغلو: عملیات زمینی در سوریه ضروری است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۲۹۵۶ سایت-خوان

وزیر خارجه ترکیه گفت پایگاه های هوایی ترکیه به روی همه کشورهایی که مایلند برای مبارزه با داعش هواپیما اعزام کنند ، باز است.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه، مولود چاووش اوغلو دیروز در سخنانی در آنتالیا گفت : پایگاه های هوایی ترکیه به روی همه کشورهایی که مایلند برای مبارزه با داعش هواپیما اعزام کنند، باز است.

به گزارش واحد مرکزی خبر وی گفت : عربستان نیز در این چارچوب خواستار اعزام هواپیما برای مشارکت در عملیات هوایی شد ، ما نیز از این موضوع با خوشحالی استقبال کردیم.
وزیر امور خارجه ترکیه در پاسخ به سوالی درباره عملیات زمینی نیز گفت : ما از ابتدا به همراه عربستان بر این موضوع تاکید کردیم که برای موفقیت در مبارزه با داعش عملیات هوایی کافی نخواهد بود و باید عملیات زمینی نیز اجرا شود.
چاووش اوغلو گفت: داعش ۴۵ درصد از خاک سوریه و ۳۰ درصد از خاک عراق را اشغال کرده است. حملات هوایی از یک سال پیش ادامه دارد اما باز هم به نتیجه دلخواه، نرسیده است.
وی گفت : این مسئله فقط به ترکیه و عربستان مربوط نیست. باید همه کشورهای ائتلاف در کنار هم حرکت کنند.


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن