حذف کارت سوخت جدی‌تر شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۲۴۸۲ سایت-خوان

رئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت از لزوم حذف عرضه کارتی بنزین و موافقت جایگاه‌داران با این کار خبر داد.

بیژن حاج محمدرضا در گفت‌وگو با اقتصادنیوز در خصوص صحبت‌های وزیر نفت مبنی بر حذف کارت سوخت، عنوان کرد: جایگاه‌داران از ابتدا با اجرای طرح فروش کارتی بنزین مخالف بودند و در زمان دولت گذشته نیز این مخالفت خود را بارها اعلام کردند اما دولت در آن زمان اعلام کرد که تنها شش ماه به صورت کارتی بنزین را عرضه می‌کند که حالا این مساله به نزدیک ۱۰ سال رسیده است.

وی عنوان کرد: واقعیت این است که سیستم عرضه کارتی سوخت فرسوده و زمانبر است و هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. برهمین اساس هم همه جایگاه‌داران با حذف کارت سوخت موافق هستند.

حاج‌محمدرضا تاکید کرد: در حال حاضر با توجه به آزاد شدن فروش بنزین، کارت‌های سوخت هیچ کاربری ندارد و در جایگاه‌ها بالای پمپ‌ها آویزان است تا هرفردی می‌خواهد استفاده کند. استفاده از این کارت کاملا بی‌فایده و غیرضروری است و باید هرچه سریع‌تر جمع‌آوری شود.

به گزارش اقتصادنیوز، بیژن زنگنه، وزیر نفت اخیرا در نشست خبری خود اعلام کرده است که این وزارتخانه در پی توقف عرضه کارتی بنزین است. این صحبت وزیر نفت، احتمال حذف کارت سوخت را بیشتر از قبل به میان آورده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن