پیشنهاد وام ۵۰۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به تونس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۲۳۷۸ سایت-خوان

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای از ارائه پیشنهاد اعطای وام ۵۰۰ میلیون یورویی به دولت تونس به منظور حمایت از این کشور و اقتصاد آن خبر داد.

تحادیه اروپا روز جمعه پیشنهاد اعطای وام ۵۰۰ میلیون یورویی به دولت تونس به منظور حمایت از این کشور و اوضاع اقتصادی وخیم آن را ارائه داد.

به گزارش فارس، ابنابه گزارش خبرگزاری فرانسه، اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: در پی درخواست تونس، کمیسیون اروپا پیشنهاد ارائه کمک مالی ۵۰۰ میلیون یورویی به این کشور در قالب وام میان مدت را ارائه داد.

«پییر موسکوویسی» کمیسر امور اقتصادی اتحادیه اروپا در این خصوص اعلام کرد: «هم‌اکنون بیش از هر زمانی اهمیت دارد که تونس به عنوان کشور نمونه منطقه باقی بماند.»

وزیر دارایی تونس پیشتر اعلام کرده بود که در حال مذاکره با اتحادیه اروپا برای دریافت وام ۵۰۰ میلیون یورویی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن