تدارکات ایرلندی‌ها برای تجارت در ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۲۲۴۶ سایت-خوان

هدف از این دیدارها گسترش تجارت ایرلند با ایران در بخشهای پزشکی، فناوری اطلاعات و مخابرات است. به گزارش ایسنا به گفته شون دیویس، مدیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا این سازمان، دیدارهای مذکور پس از کارهای مقدماتی که توسط "اینترپرایز ایرلند" پیش از برداشته شدن تحریمها علیه تهران انجام شده بودند،انجام خواهند گرفت. پایگاه خبری آیریش اگزماینر به نقل از دیویس نوشت: ما در سال ۲۰۱۵ برای ارزیابی فرصتهای بازار برای شرکتهای مشتریمان در ایران دیدارهایی انجام دادیم و بخشهایی که شناسایی شدند شامل پزشکی و فناوری اطلاعات و فناوری کشاورزی بودند.

هدف از این دیدارها گسترش تجارت ایرلند با ایران در بخشهای پزشکی، فناوری اطلاعات و مخابرات است.

به گزارش ایسنا به گفته شون دیویس، مدیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا این سازمان، دیدارهای مذکور پس از کارهای مقدماتی که توسط "اینترپرایز ایرلند" پیش از برداشته شدن تحریمها علیه تهران انجام شده بودند،انجام خواهند گرفت.

پایگاه خبری آیریش اگزماینر به نقل از دیویس نوشت: ما در سال ۲۰۱۵ برای ارزیابی فرصتهای بازار برای شرکتهای مشتریمان در ایران دیدارهایی انجام دادیم و بخشهایی که شناسایی شدند شامل پزشکی و فناوری اطلاعات و فناوری کشاورزی بودند.

مدت کوتاهی پس از برداشته شدن تحریمها "اینترپرایز ایرلند" یک سمینار پزشکی ایران در دوبی برگزار کرد که مورد استقبال مشتریان قرار گرفت و بنابراین این سازمان وارد فاز بعدی می شود که دیدار از ایران در زمان نمایشگاه بین المللی پزشکی ایران در ماه مه سال ۲۰۱۶ است.

بر اساس این گزارش، مقامات "اینترپرایز ایرلند" همچنین برای بررسی فرصتهای آی سی تی و فناوری برای مشتریانشان به ایران سفر کرده اند.

پس از دیدارهای این سازمان، یک کنفرانس در دوبلین برگزار خواهد شد و یک دیدار از ایران پیش از نیمه دوم سال انجام خواهد شد.

مدیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا "اینترپرایز ایرلند" اظهار کرد: این سازمان قصد دارد از کنفرانس بزرگ دوبلین در اواخر امسال برای فراهم کردن زمینه حضور بخش فناوری کشاورزی در ایران استفاده کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن