پلمب ۴۰۰ باشگاه پرورش اندام در کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۱۶۵۵ سایت-خوان

رئیس فدراسیون پرورش اندام گفت: امسال ۴۰۰ باشگاه پرورش اندام که برای جوانان نسخه مکمل دارویی می نوشتند توسط بازرسان وزارت ورزش و جوانان با همکاری فدراسیون پلمب شدند.

ناصر پورعلی فرد پنجشنبه شب افزود : پارسال نیز حدود ۳۶۰ باشگاه نسخه پیچ در کشور تعطیل شدند.

به گزارش ایرنا, وی با اعلام این که بیشتر این باشگاه ها بدون مجوز بودند، هشدار داد: فدراسیون به دنبال تعطیلی تمامی باشگاه های غیرمجاز است.

رئیس فدراسیون پرورش اندام مسئولیت برخورد با باشگاه های غیر مجاز را بر عهده اداره های کل ورزش و جوانان استان ها دانست و گفت که این اداره ها امکانات خوبی برای برخورد در اختیار دارند.

وی خواستار همکاری بیشتر هیات های پرورش اندام با اداره های کل ورزش و جوانان در این زمینه شد.

رئیس فدراسیون پرورش اندام آمار باشگاه های پرورش اندام غیرمجاز در کشور را افزون بر ۲ هزار واحد اعلام کرد.

پورعلی فرد گفت که ۱۲ هزار باشگاه پرورش اندام دارای مجوز هم در کشور فعالیت دارند که حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جوانان علاقه مند در آنها تمرین می کنند.

وی از رشته ورزشی پرورش اندام به عنوان رشته ای نام برد که به خاطر آمار بالای ورزشکاران فعال در حال تبدیل شدن به ورزش همگانی است.

** باطل کردن مدرک مربیان نسخه پیچ

رئیس فدراسیون پرورش اندام با تاکید بر این که مربیان باشگاه های مجاز حق نسخه پیچی برای بازیکنان و ورزشکاران این رشته ورزشی را ندارند، هشدار داد: مربیانی که دست به این کار بزنند، مدرک مربیگری آنها باطل می شود.

پورعلی فرد افزود: ورزشکاران ما در این رشته ورزشی نیز برای سلامت ورزشی خود باید از دریافت مکمل های دارویی از مربیان خودداری کنند و این کار بر عهده کارشناسان و پزشکان تغذیه است.

رئیس فدراسیون پرورش اندام به منظور شرکت در آئین افتتاحیه رقابت های پرورش اندام قهرمانی کشور به مازندران سفر کرد.

این مسابقه ها در سه رده سنی جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان از امروز جمعه در ساری آغاز شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن