تعطیلی پایانه غرب به دلیل راهپیمایی۲۲بهمن

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۱۰۵۷ سایت-خوان

روابط عمومی سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به راهپیمایی پرشکوه مردم در ۲۲ بهمن و برنامه‌ریزی انجام گرفته در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، پایانه مسافری غرب تهران، ازساعت ۲۰ چهارشنبه، ۲۱بهمن تا پایان مراسم یوم‌الله ۲۲بهمن در روزپنج‌شنبه، تعطیل است.

بنا براعلام روابط عمومی سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران، باتوجه به برگزاری مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۲۲ بهمن در میدان آزادی و حضور پرشور شهروندان انقلابی در این مراسم، همانند سال‌های گذشته برای سهولت بیشتر حرکت مردم، راه‌های ورودی و خروجی میدان آزادی و اطراف آن برای حرکت خودرو‌ها بسته می‌شود. همچنین به منظور ایجاد تسهیلات لازم و جلوگیری از بروز هرگونه خلل در رفت و آمد اتوبوس‌های مسافری بین‌شهری، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام گرفته و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

به گزارش ایسنا، در فاصله زمانی اعلام شده (ساعت ۲۰ چهارشنبه، ۲۱بهمن، تا پایان مراسم در روزپنج‌شنبه، ۲۲بهمن)، مسافران ورودی به تهران ازطریق تقاطع آزادراه تهران- کرج و کمربندی آزادگان به پایانه مسافری جنوب انتقال داده می‌شوند و مسافرانی که قصد خروج از تهران را دارند هم می‌توانند از پایانه مسافری جنوب به سمت مقاصد خود حرکت کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن